Arrestatiebevelen uitgevaardigd voor 3 moordenaars, zij zouden de Duitse Hans Peter Mack in stukken gezaagd hebben en vervolgens in een diepvriezer gedumpt

PATTAYA:- Een woordvoerder van de politie onthulde dat uit het nog gaande onderzoek en bij het verzamelen van bewijs, zoveel feiten aan het licht zijn gekomen dat de aanvraag voor drie arrestatiebevelen gerechtvaardigd was.

Mr. Olaf Thorsten Brinkmann en Mrs. Petra Christl Grundgreif beiden van Duitse nationaliteit en de 27-jarige Shahrukh Karim Uddin van Pakistaanse nationaliteit, worden nu gezocht.

Dit trio was in een trainingskamp in het district Chak Ngew van Huai Yai bijeengekomen. Dit kamp waar voornamelijk bokstrainingen werden, behoorde tot aan het slachtoffer, de heer Mack.

De politie heeft de beheerder van het trainingskamp voor onderzoek opgeroepen maar deze wist niet veel details vertellen.

Eerder waren Mr. Olaf en Mrs. Petra voor ondervraging op het politiebureau aan de beach road van Pattaya ontboden, maar hielden hun kiezen dicht op elkaar, niet lang daarna werden beiden vrijgelaten totdat de lichaam van Hans Peter werd gevonden, al snel bleek toen dat er 3 personen bij deze lugubere moord betrokken waren.

Tot op heden bleek is er nog geen arrestatie verricht, de politie haalt alles uit de kast om deze drie gangsters voor het hekje van de rechtbank aan de Thappraya Road te brengen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!