De regen in het nationaal park van Phitsanulok in Noord-Thailand veroorzaakt een kleurige bloemenpracht 

PHITSANULOK:- De mooiste wilde bloemen hebben de bergen van Phitsanulok’s Phu Hin Rong Kla National Park bedekt, waardoor dec bezoekers het kleurrijke regenseizoen nauwlettend kunnen volgen.

De regen heeft veel soorten tot bloei gebracht, met begonia en kaempferia die de meest spectaculaire metamorfosen bieden. Velden met begonia’s verlichten nu de hellingen elke keer dat de zon achter de wolken tevoorschijn komt.

Begonia, plaatselijk bekend als “Som Kung”, bloeit slechts een korte tijd per jaar. Prachtige uitstallingen van bloemen zijn van juni tot augustus te zien op de rotsen van het natuurpad Lan Hin Pum-Pha Chu Thong Cliff in het nationale park.

Het natte seizoen is het hoogseizoen in Phu Hin Rong Kla National Park, wanneer toeristen massaal toestromen om zich te verwonderen over de kleurrijke transformatie en uitzichten die nog spectaculairder worden gemaakt door de donkere wolkenhemel.

Maak voor de beste bezienswaardigheden een trektocht langs het natuurpad Lan Hin Pum-Pha Chu Thong Cliff, ook wel “Het paradijs op aarde” genoemd.

Olleke Bolleke in Noord-Thailand 

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!