Bejaarde handelaarster in Centraal-Thailand lost haar schulden af ​​na grondverkoop voor meer dan 10 miljoen baht

SAMUT PRAKAN:- Een 65-jarige koopvrouw uit Samut Prakan trok alles uit de kast om haar schulden terug te betalen. Ze slaagde erin haar land voor meer dan 10 miljoen baht te verkopen nadat ze bij een monnik de nodige gebeden gepreveld had. Het geld werd vervolgens gedoneerd aan een tempel. 

De gemeenschap hoorde dat en trok haar leeftijd en andere numerologieën in gelijk twijfel, in de hoop dat het ook voor hen een geluk zou zijn.

De vrouw, Khun Worranuch Pinsak, vond uitstel van haar financiële dilemma’s na de verkoop van haar eigendom dat al een tijdje op de markt stond. De verwijdering vond snel achter elkaar plaats na gebeden tot de monnik ‘Luang Por Hamjan’. 

Waranuch was opgelucht nadat ze vastliep door schulden en de druk van haar bedrijf die in een neerwaartse spiraal terechtkwam. Door de onvoorziene verkoop kon ze haar financiële verplichtingen nakomen en een deel van de opbrengst sparen voor haar oude dag, zo las Olleke Bolleke in het Thaise Sanook News.

Deze heerlijke verandering van fortuin wordt verondersteld het resultaat te zijn van een heilig beeld van Luang Por Hamjan dat aan haar werd gegeven. Ze kreeg het advies om te chanten en te bidden om hemelse hulp, in ruil waarvoor ze beloofde een deel van de verkoopopbrengst aan een tempel te schenken en ook een heilig beeld te laten maken als offer, mocht ze haar land met succes verkopen. 

Een paar dagen na haar ijverige gebeden werd ze benaderd door een geïnteresseerde koper die een aanzienlijk bedrag bood voor haar eigendom. Waranuch verwierf zo een bedrag van meer dan 10 miljoen baht, waarvan een deel werd gedoneerd aan de Mai Samakkhi-tempel in Huai Pong, Nong Khai, Phetchaboon.

Tijdens de heilige herdenking werd een imitatie van Luang Por Hamjan van dezelfde grootte in goud gegoten, waardoor de toegewijden water konden gieten en bladgoud konden aanbrengen, aangezien het originele houten beeld door overmatig gebruik aan het rotten was.

Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!