🎥 | Amerikaanse livestreamer dreigt zelfmoord te plegen als hij in Thailand gevangen wordt gezet wegens het verspreiden van obscene content 

BANGKOK:- Een spraakmakende Amerikaanse livestreamer dreigt zelfmoord te plegen nadat hij hoorde dat hij vijf jaar gevangenisstraf riskeert voor het streamen van een schaars geklede sexy lapdance voor zijn vriendin in een hotel in Bangkok.

Mr. Paul Denion, beter bekend als “Ice Poseidon” voor zijn volgelingen, werd gearresteerd door de Thaise politie nadat hij was gemeld voor het livestreamen van zichzelf halfnaakt gekleed in dameslingerie terwijl hij een lapdance uitvoerde voor zijn sexy blonde vriendin.

Het incident vond plaats in het Banyan Tree Hotel aan South Sathorn Road, in Bangkok. De manager van het hotel probeerde de Amerikaanse leverstreamer en zijn gezelschap eruit te schoppen wegens onfatsoenlijk gedrag toen de politie prompt arriveerde en ze allemaal arresteerde terwijl hij aan het livestreamen was.

Nu hangt hem vijf jaar gevangenisstraf boven het hoofd voor het verspreiden van obscene inhoud, zo vertelde hij.

“Als ik vijf jaar krijg, pleeg ik zelfmoord. Ik zal niet kunnen overleven in een Thaise gevangenis.”

De 28-jarige Amerikaanse livestreamer heeft inmiddels een officiële verontschuldigingsvideo gemaakt, die werd opgenomen in aanwezigheid van de Thaise politie en geüpload naar zijn officiële Twitter-account.

Olleke Bolleke in Bangkok

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!