Khun Pita nodigt de Amerikaanse zangeres Taylor Swift uit om naar Thailand te komen

BANGKOK:- De uiterst populaire Amerikaanse Taylor Swift komt volgend jaar naar Zuidoost-Azië, maar fans zullen even naar Singapore moeten vliegen als ze haar willen zien. Maar als het aan Khun Pita Limjaroenrat ligt, treedt de Amerikaanse popmegaster ook op in Thailand. Ten slotte is een optreden in Thailand de mist ingegaan nadat ze een gepland optreden in 2014 kort na de militaire staatsgreep cancelde.

De leider van de Move Forward Partij en kandidaat voor premier reageerde donderdag op Twitter op een tweet van Swift die nieuwe data aankondigde voor het Europese deel van haar Eras Tour in 2024. Hij schreef:

“Hé Taylor! Ik ben een grote fan van jou. 
Trouwens, Thailand is weer op weg om volledig democratisch te worden na de vorige keer dat je moest afzeggen vanwege de staatsgreep. Het Thaise volk heeft zich tijdens de verkiezingen uitgesproken en we kijken er allemaal naar uit u te verwelkomen in ons prachtige land!

Pita:………Kom en ik zal samen met u Lavender Haze zingen!

Swift zou op 9 juni 2014 een uitverkocht concert geven in Bangkok. Er werd echter een avondklok ingesteld onmiddellijk na de militaire staatsgreep van generaal Prayut Chan-o-cha op 22 mei van hetzelfde jaar. Promotor BEC-Tero maakte op 27 mei bekend dat het concert “vanwege recente gebeurtenissen” is afgelast. Verdere details werden niet gegeven.

De zanger speelde in juni van hetzelfde jaar nog enkele andere dates in Azië, maar het concert in Bangkok werd nooit verzet. Swift zal vanaf 2 maart volgend jaar zes concerten geven in Singapore. De online kaartverkoop is woensdag van start gegaan en naar verluidt stonden meer dan een miljoen mensen in de rij.

Olleke Bolleke in Thailand

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!