Thaise man klopt aan de tempelpoort in Pattaya voor onderdak en wat te eten en gaat er vervolgens vandoor met spullen van de tempel

PATTAYA:- Een man die voor logies en voedsel bij een tempel in Pattaya had aangeklopt, stal als dank spullen uit de tempel en vluchtte vervolgens op de motorfiets van de monnik. De betreffende tempel staat plaatselijk bekend als Wat Nong Yai in de stad Pattaya.

Tijdens een interview met de abt van Wat Nong Yai hoorde “Snelle Jelle” onze razende reporter, dat de dader de tempel was binnengegaan op zoek naar onderdak en voedsel. 

De tempel voorzag hem vervolgens van onderdak en maaltijden en stond hem ook toe om meerdere dagen te blijven, maar na uitgerust te zijn en zijn buik volgegeten te hebben, verdween de Thaise gast plotseling met spullen van de tempel inclusief bouwgereedschap en een oude motor.

De verdachte sliep al 2-3 dagen in de buurt van het toilet in de tempel en had volgens de abt herhaaldelijk geld gevraagd aan de monniken. De abt zei de naam van de verdachte niet te weten.

De abt smeekte de politie om de verdachte zo snel mogelijk te arresteren.

Dit is niet de eerste verachtelijke diefstal, onlangs ontvreemde een dief het spaarvarkentje van een jong kind in een appartement in Na Jomtien.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!