De Beach Games 2023 in de kustplaats Pattaya wekken het enthousiasme van de bewoners op en stimuleren het toerisme in

PATTAYA:- Deze kustplaats is op het moment vervuld met  sportief enthousiasme toen de langverwachte Pattaya Beach Games 30 juni j.l.  met een spectaculaire openingsceremonie van start ging. Dit sportieve evenement is bedoeld om het sporttoerisme in de regio te promoten en Pattaya te positioneren als een dynamische sportstad. 

Onder leiding van loco-burgemeester Kritsana Boonsawat en in aanwezigheid van leden van de gemeenteraad van Pattaya, externe organisaties, commissieleden en atleten, was Pattaya klaar voor een onvergetelijke show van sportieve bekwaamheid.

De Pattaya Beach Games, duurt nog tot 9 juli, en heeft tot doel een groot aantal toeristen uit binnen- en buitenland aan te trekken door de boeiende kracht van de sport. Vier spannende strandsporten — Beach Soccer, Beach Volleyball, Beach Tennis en Beach Rugby —  staan centraal en beloven adrenaline-pompende actie en intense competitie. Met als doel een internationale standaard te bereiken, had het evenement tot doel Pattaya te promoten als een vooraanstaande bestemming voor sportreizen.

De wedstrijden trekken grote menigten toeristen en de lokale bevolking aan, wat een gevoel van opwinding en passie opwekt. De enthousiaste toeschouwers stonden achter hun favoriete atleten, juichten hen toe en applaudisseerden voor elke beweging. 

De spelen vinden plaats tegen de prachtige achtergrond van Pattaya Beach en de schilderachtige omgeving droeg bij aan de algehele aantrekkingskracht van het evenement.

Olleke Bolleke in Pattaya 

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!