Bekende bodybuilder Mr. Joesthetics op 30-jarige leeftijd in Pattaya

Pattaya:- De bekende bodybuilder Joesthetics, oftewel Jo Lindner, is op 30-jarige leeftijd overleden. De Duitser, die in Pattaya woonde, had enorm veel fans. Zo wordt zijn account op Instagram gevolgd door 8 miljoen gebruikers en hebben zijn video’s op YouTube in totaal een half miljard views.

Volgens Essentially Sports leed Lindner aan een spierziekte: rippling muscle disease. Daardoor had hij, gezien zijn heftige trainingen, een grotere kans op een hartaanval.

Jo had een Thaise vriendin: Nicha. Zij schrijft op Instagram over zijn laatste dagen.

“Gisteren is hij overleden aan een aneurysma”, aldus Nicha. “Ik was bij hem. Hij deed een ketting om mijn nek die hij voor me had gemaakt. We gingen liggen en knuffelden. We zouden gaan trainen om 16.00 uur.” 

“Maar toen ging alles ineens zo snel. 3 dagen terug zei hij dat hij pijn in zijn nek had. We beseften niet wat er aan de hand was. Maar nu is het te laat.”

Details over zijn dood uit officiële bronnen blijven schaars op het moment van ter perse gaan en kunnen worden toegevoegd als relevante autoriteiten of familieleden definitieve informatie geven.

Ondertussen is er een stortvloed van verdriet op sociale media van vrienden en zelfs van degenen die hem nog nooit hebben ontmoet, maar werden geïnspireerd door zijn bodybuildingtechnieken. Velen vroegen mensen om niet te speculeren totdat er concrete informatie werd vrijgegeven. Allen spraken over de positieve invloed die Jo op hun leven had.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!