Toorn van God, treft boer in de kruis, en laat de familie met stomheid geslagen achter

CHAIYAPHUM:- Een onverwachte  blikseminslag doodde een 49-jarige boer nadat de bliksem de metalen knopen van zin gulp had geraakt, waardoor de familie met stomheid geslagen was.

Het incident vond plaats in de provincie Chaiyaphum, in het uitgestrekte gebied van Huay Yae, waar onlangs zware onweersbuien werden gemeld. Getuigen schrokken van de plotselinge gang van zaken, waardoor de gemeenschap geschokt over het incident met elkaar in conclaaf (roddelen) ging.

De onfortuinlijke man, Sawat, was bezweken aan een blikseminslag op zijn boerderij, welke gistermiddag plaatsvond. Het voorval veroorzaakte koude rillingen bij de lokale bevolking die zich haastte om de getroffen man te helpen. Ondanks onmiddellijke aandacht en snel vervoer naar het ziekenhuis, mocht dit niet het leven van de boer redden.

Dorpelingen en familieleden verzamelden zich rond het lichaam ter nagedachtenis en steun, om elkaar troost te bieden in deze tijd van nood. Het lichaam werd bewaard in een gekoelde kist terwijl de dorpelingen met ingehouden adem naar de arme boer keken.

De rouwende vrouw van Sawat, de 44-jarige khun Klintoop, was niet te troosten na deze wrede toorn des Gods.

Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!