UPDATE | Burgemeester van Pattaya spreekt bezorgdheid uit over wegwerkzaamheden aan Thepprasit Road

PATTAYA:- De burgemeester van Pattaya, khun Poramase Ngampiches, uitte zijn zorgen over de aanleg van een middenberm op Thepprasit Road, die volgens de bewoners het verkeer zou verslechteren.

Lees eerst> https://ollekebolleke.info/inwoners-van-pattaya-protesteren-tegen-de-aanleg-van-een-vluchtheuvel-op-thepprasit-road/

Verschillende inwoners van Pattaya protesteerden tegen de aanleg van een middenberm op Thepprasit Road en zeiden dat dit de congestie zou verergeren.

Tijdens een gemeenteraadsvergadering vertelde khun Poramase over het protest, dat georganiseerd was door mensen die in de buurt van Thepprasit Road woonden 

De mensen zeiden dat ze tegen tegen vluchtheuvels op Thepprasit Road waren, omdat dit het aantal U-bochten zou verminderen, de weg zou versmallen en de congestie alleen zou verergeren. De aanleg van een 90 cm brede middenberm is één van de vier lopende wegwerkzaamheden aan Thepprasit Road.

In reactie op de klacht zei Poramase dat het probleem herhaaldelijk aan de orde is gesteld door bewoners die in het gebied wonen en dat hij op zoek is naar optimale oplossingen. Hij zei dat hij nu een oplossing heeft bedacht, namelijk om meer U-bochtpunten aan de weg toe te voegen.

Thepprasit Road heeft nu zes U-bochtpunten in plaats van vier, waaronder die aan de voorkant van Soi 4, 1, 5, 7, 9 en bij de Rattanakorn-markt.

Het project geheel stopzetten en de middenberm weghalen is echter geen optie volgens de burgemeester, die stelde dat de middenberm nodig is om de vele dodelijke verkeersongevallen die in de loop der jaren op de weg hebben plaatsgevonden een halt toe te roepen.

Burgemeester Beer, zoals zijn bijnaam luidt, hoopt dat het toevoegen van meer U-bochten en het bereiken van een compromis met verontruste bewoners de aanhoudende problemen en geschillen beter zal oplossen.

Olleke Bolleke in Pattaya 

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!