De politie van Pattaya belooft een organisatie te zijn die het publiek 100% kan vertrouwen

PATTAYA:- De nieuwe hoofdinspecteur van het politiebureau van Pattaya, majoor Suchart Dusdee, instrueerde zijn ondergeschikten servicegericht te zijn en goed voor burgers en toeristen te zorgen.

Tijdens een ochtendbijeenkomst eerder deze week heeft heeft majoor Suchart tijdens het ochtendappel vereist dat elke politieagent servicegericht moest zijn en erop gebrand was om het politiekorps van Pattaya een organisatie te maken die het publiek kon vertrouwen.

Hij droeg op dat politieagenten hun wapens moeten inspecteren om er zeker van te zijn dat ze klaar zijn voor gebruik, evenals hun voertuigen, die in 100% operationele staat moeten zijn, voordat ze hun taken uitvoeren om het publiek te dienen.

Majoor Suchart benadrukte ook de vier kernwaarden, afgekort als COPS, voor de officieren, namelijk competentie, algehele eerlijkheid, mensgericht en servicegericht.

De politie van Pattaya hoopt hun imago om te vormen naar een imago waarin mensen hen zien als zorgzaam, medelevend en helpend om de mensen te dienen en te beschermen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!