Vrouw valt tijdens een ruzie met haar vriendin van de 4e etage van het parkeergebouw Naklua, maar overleeft

PATTAYA:- Een Thaise vrouw viel tijdens een ruzie met haar vriendin van de vierde verdieping van een parkeergebouw in Naklua en overleefde, zowel de ruzie als de val. Het slachtoffer, een 23-jarige Thaise vrouw wiens naam niet bekend is gemaakt, werd op de derde verdieping van het parkeergebouw in het Naklua gevonden.

Het slachtoffer, nog steeds bij bewustzijn, vertelde het reddingsteam van Sawang Boriboon dat ze tijdens een ruzie met haar vriendin van de 4e verdieping van het gebouw was gevallen.

Ze vertelde dat ze tijdens de ruzie haar evenwicht verloor en van de parkeerplaats viel, maar gelukkig slaagde ze erin zich op tijd vast te grijpen aan het balkon van de parkeerplaats op de derde verdieping en viel toen terug in het gebouw. Als ze zich niet aan het balkon had vastgegrepen, had ze de val waarschijnlijk niet overleefd, zo was haar de mening toegedaan.

Het een en ander gebeurde gistermorgen. Het slachtoffer liep een lichte schouderblessure op en werd voor behandeling naar het Banglamung-ziekenhuis vervoerd.

In een interview met een bewaker die getuige was van het incident, khun Thanadon Wanta, onthulde hij dat de vriendin van het slachtoffer zich geen zorgen om haar vriendin maakte en in plaats daarvan terugkeerde naar haar kamer en het slachtoffer alleen op de grond liet verkommeren.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!