Straatrace in Oost-Thailand gaat finaal verkeerd, 14 leerlingen raakte gewond.

CHACHOENGSAO:- Een straatracer nam met zijn auto de verkeerde afslag waardoor het plezier in horror veranderde. De race ging tussen een Mini Cooper en een Porsche. De Mini Cooper botste tegen een aangepaste vrachtwagen die als schoolbus wordt gebruikt. Deze aangepaste voertuigen komen vrij veel in Thailand voor en worden gebruikt als schoolbus of openbaar vervoermiddel. 

Bij de crash raakten 14 studenten gewond terwijl de Porsche zich in een huis boorde.

Kapitein Bandit Sappong van het politiebureau van Chachoengsao een melding van een verkeersongeval. De schoolbus was over de kop geslagen en het lokale reddingsteam verrichtte eerste hulp waarna de leerlingen naar het Put Sothorn ziekenhuis werden gebracht.

De schoolbus had leerlingen van verschillende scholen als passagiers, allemaal gelegen in de belangrijkste stad van de provincie Chachoengsao. 

De politie zag de luxe auto’s die bij het ongeval betrokken waren. De bestuurder van de Mini Cooper raakte niet gewond. 10 meter verder stond de Porsche die in een woning langs de weg tot stilstand kwam. De woning is flink beschadigd, maar de bestuurder noch de inzittenden raakten gewond. 

De leerlingen zijn door het incident behoorlijk aangeslagen. Ze verklaarden dat de schoolbus op weg was naar het subdistrict Samettai om leerlingen af ​​te zetten toen een Mini Cooper met een harde knal tegen de schoolbus botste. De schoolbus stond net stil om studenten bij een halte af te zetten toen dit gebeurde. De schoolbus kantelde en studenten raakten gewond.

Lokale getuigen verklaarden dat de 2 auto’s over de weg aan het racen waren. Toen zorgde iets ervoor dat ze de controle verloren, wat resulteerde in het ongeluk. Een van hen boorde zich een woning die ook als fruitwinkel werd gebruikt. De andere botste tegen bus die geparkeerd stond, maar op het punt stond te vertrekken. Ouders van de gewonden kregen slecht nieuws en de politie gaat beide bestuurders vervolgen. De politie heeft beide bestuurders op het politiebureau vastgezet en wacht op vervolging.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!