Tiener ernstig gewond na gevecht in het skatepark Bali Hai Pier in Pattaya

PATTAYA:- Een tiener heeft ernstige verwondingen opgelopen na gevechten met meer dan 20 andere tieners op de Bali Hai Pier in Pattaya. De politie werd gisteren op de hoogte gebracht van het incident, wat zich voordeed op de skateboard baan bij de Bali Hai Pier.

De politie, hulpdiensten en de “Snelle Jelle” onze stadsreporter arriveerden ter plaatse en vonden meer dan 20 tieners in de leeftijd van tussen de 14 en 17 jaar oud. Een tiener werd gevonden terwijl hij op de gewond grond lag met een bloedende mond en een wond aan het hoofd, hij werd met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

Een 15-jarige meisje wiens naam niet bekend wordt gemaakt vanwege haar leeftijd, vertelde tegen de politie dat ze eerder hadden deelgenomen aan een concert op het strand van Pàttaya. Na het concert kwamen haar vrienden overeen om hun vijanden in het skatepark te ontmoeten vanwege een meningsverschil over een ander meisje. De ontmoeting liep uit op een fysieke woordenwisseling toen ongeveer 20 tieners van 15 tot 20 jaar met elkaar slaags raakte en haar vriend verwondde.

De politie vroeg de gewonde vriend om contact op te nemen met zijn familieleden en aangifte te doen bij de politie, zodat ze camerabeelden kunnen bekijken om de aanvallers te vinden.

Dit is overigens niet het eerste incident op het skateboardpark van de pier onlangs vond er weer een groot gevecht plaats tussen meer dan een dozijn tieners, zoals door uw Olleke Bolleke gepubliceerd, bij die confrontatie raakten twee mensen gewond.

Sommige lokale bewoners hebben de gemeente Pattaya opgeroepen om het Bali Hai-skatepark elke avond rond 7 uur in het donker te sluiten, om problemen en tieners te ontmoedigen die het gebruiken om elkaar te ontmoeten en privégeschillen te behandelen.

Olleke Bolleke in Pattaya 

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!