GOSSIP | De gouverneur van Bangkok weerlegt de kritiek op de gelekte intieme foto’s 

BANGKOK:- De gouverneur van Bangkok, Khun Chadchart Sittipunt, sprak intieme foto’s van hem tegen met een niet bij naam genoemde vrouw die op sociale media circuleerden. Op deze foto’s was te zien hoe de 57-jarige gouverneur van Bangkok door een blonde vrouw in een restaurant gekust werd.

Chadchart gaf vandaag toe dat de foto’s in een privéomgeving waren genomen en op geen enkele manier verband houden met zijn functie als gouverneur van Bangkok.

Hij gaf toe dat de beelden iemand kunnen hebben beledigd en verontschuldigde zich voor de problemen die ze mogelijk hebben veroorzaakt, eraan toevoegend dat hij in de toekomst meer voorzichtigheid zou betrachten.

Toen Chadchart werd gevraagd naar zijn relatie met de vrouw op de foto, weigerde hij commentaar te geven en verklaarde dat het geen verband hield met zijn werk als gouverneur van Bangkok en dat hij er geen anderen bij wilde betrekken die geen verband hielden met zijn baan. De foto zou zijn genomen voordat Chadchart werd gekozen tot gouverneur van Bangkok. 

Hij zei… “Wat betreft de gelekte foto’s, ik moet het uitleggen omdat mijn broer mogelijk in de problemen zit. Eigenlijk is er niets aan de hand. Het zijn oude foto’s, gemaakt tijdens een verjaardagsfeestje van mijn vrienden. Het was een verrassingsfeest in een besloten ruimte. De daadwerkelijke gebeurtenis is misschien niet hetzelfde als wat het op de foto’s lijkt, vergelijkbaar met het kussen van een wang. Ik had niet gedacht dat het gedeeld zou worden. Alleen mijn zoon, Sandee, zit op dit moment in mijn hart.”

Chadchart werd vorige week gevraagd om zijn prestaties als gouverneur van Bangkok te beoordelen en hij beoordeelde het als vijf van de tien na het voltooien van zijn eerste jaar in functie. Ondanks kritiek vanwege zijn gebrek aan prestaties, zei Chadchart, die de verkiezingen op 22 mei vorig jaar met overmacht won, een kwestie van mening was.

Chadchart heeft een aanzienlijke hoeveelheid waardevol werk bijgedragen aan de gemeenschap sinds hij de rol van gouverneur van Bangkok op zich nam.

Olleke Bolleke in Bangkok 

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!