UPDATE | Chonburi-politieagenten beschuldigd van afpersingszaak ter waarde van 140 miljoen baht klagen over vermeende oneerlijke behandeling

CHONBURI:- Drie politieagenten die beschuldigd zijn wegens betrokkenheid bij de afpersingszaak van 140 miljoen baht, hebben een klacht ingediend waarin ze beweerden dat ze tijdens het onderzoeksproces door de politie niet eerlijk waren behandeld.

Lees eerst het voorgaande> https://ollekebolleke.info/update-big-joke-klaagt-10-hoge-politieofficieren-in-de-140-miljoen-baht-afpersingszaak-van-chonburi-aan/

De politiechef van Chonburi, generaal-majoor Khamphon Leelaprapaporn, is samen met negen andere politieagenten beschuldigd van vermeende afpersing van 140 miljoen baht door verdachten van online gokken bij de Koninklijke Thaise politiesportclub.

De drie agenten van het politiebureau van Chonburi, hebbeb gisteren vergezeld van hun advocaat, bij het kantoor van de procureur-generaal (OGA) in Bangkok een ​​petitie bij de chef van OGA, Khun Kulthanit Mongkolsawat ingediend.

De drie beweerden dat zij, als beklaagden in deze zaak, tijdens het onderzoeksproces door de politie geen faire behandeling hebben gekregen. Ze zeiden dat de eerste stadia van het onderzoek niet de vastgestelde procedures zijn gevolgd, welke zijn uiteengezet in de Anti-marteling en gedwongen verdwijningswet.

Dit duidt op een opzettelijke minachting van de wet, stellen de drie verdachten in het verzoekschrift, eraan toevoegend dat dit verzoekschrift er dan ook voor moet zorgen dat een officier van justitie meedoet aan het onderzoek.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de Thaise media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Matichon.com

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!