Thaise man schiet zichzelf in Ratchaburi neer terwijl hij een zelfgemaakt wapen bekijkt

RATCHABURI:- Een 54-jarige Thaise man, Khun Nakorn Mhodcrue, schoot zichzelf per ongeluk neer terwijl hij zijn zelfgemaakte geweer in de Thaise provincie Ratchaburi onderzocht. Familieleden brachten hem naar een ziekenhuis, maar hij stierf onderweg op 100 meter van de plaats van het ongeval.

Op de plaats van het ongeval, in een straat in de buurt van het ouderlijk huis, vonden onderzoekers een grote hoeveelheid bloed, een blauw shirt en een zelfgemaakte Thaise longgun. Het wapen bleek beschadigd te zijn; de loop was gescheurd als gevolg van een ontploffing. 

Nakorn’s familieleden gaven aan dat hij een aannemer en een wapenliefhebber was. In zijn vrije tijd genoot hij van het aanpassen en testen van zijn vuurwapens, vooral voor jagen en vissen.

Op de dag van het incident probeerde Nakorn een testschot af te vuren met zijn zelfgemaakte geweer, maar dat lukte niet. Om het probleem op te lossen, sloeg hij met een metalen voorwerp op de loop, waarna een kogel zijn linkerborst binnendrong. 

Wanhopig vroeg khun Nakorn zijn familie om hem naar het ziekenhuis te brengen. Ze probeerden hem per motor te vervoeren, maar hij verloor het bewustzijn en zakte in elkaar op straat, waar hij kort daarna overleed.

Een ander tragisch incident deed zich voor in Chantaburi, toen een man per ongeluk zijn neef en haar twee jaar oude dochter doodschoot en hen voor indringers aanzag. De schoten resulteerden in de dood van de vrouw, terwijl het kind ernstig gewond raakte en momenteel op de intensive care wordt behandeld.

De schietpartij vond gisteravond om 21.30 uur plaats op een longan-plantage in de centrale provincie Chantaburi. Agenten van het politiebureau van Baan Plaeng en een reddingsteam werden ter plaatse geroepen en troffen twee slachtoffers aan. Een van hen, een 32-jarige vrouw genaamd Wachira, werd ter plaatse dood verklaard terwijl het andere slachtoffer, haar dochter, ernstig gewond raakte.

Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!