Internationale Dag van Yoga in Bangkok gevierd

BANGKOK:– De Ambassade van India in Bangkok vierde afgelopen zondag de 9e Internationale Dag van de Yoga na de proclamatie van 21 juni tot Internationale Dag van de Yoga door de Verenigde Naties in september 2014.

De Ambassade van India organiseerde met steun van haar partners het evenement op het terrein van de Chulalongkorn Universiteit. Meer dan 4.000 yogaliefhebbers uit alle lagen van de bevolking namen deel aan deze massale yogasessie.

Professor Parichart Sthapitanonda, vice-president van de Chulalongkorn-universiteit was de hoofdgast. Ambassadeurs, leden van het diplomatieke corps, regeringsfunctionarissen van Thailand en de Indiase gemeenschap woonden het evenement bij. 

De Massa-yogasessie werd gecoördineerd door khun Sanjeev Chaturvedi en Mr. Rahul Autade samen met andere yogadocenten en vrijwilligers.

In zijn welkomstwoord zei ambassadeur Nagesh Singh benadrukte het belang en het nut van yoga. Hij benadrukte verder het belang van het organiseren van yoga-evenementen in de toekomst, en erkende ze als platforms voor het bevorderen van gezondheid, mindfulness en culturele uitwisseling. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de Thaise media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: NNT News

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!