Cambodjaanse man stikt in een Thaise kokkel en legt het loodje

CHONBURI:- Een 41-jarige Cambodjaanse man stierf in het bijzijn van zijn vrienden nadat hij zich had verslikt in een oester terwijl hij een papajasalade met kokkels at en met bier wegspoelde. 

Zijn vrienden dachten aanvankelijk dat hij was flauwgevallen door te veel gerstenat gedronken te hebben maar latere gebeurtenissen bevestigden dit tragische incident.

Afgelopen nacht werd de reddingseenheid van Swang Uthayan Thammasathan gewaarschuwd voor een geval waarin een man het bewustzijn verloor na het eten van papajasalade met oesters met bier in een gehuurde kamer in het district Panthong. 

Bij aankomst ontdekten ze de bewusteloze man waarna delink medische professionals van het Panthong-ziekenhuis werden opgeroepen om hulp te bieden.

Het reddingsteam vond Chef Kob, 41 jaar oud, en probeerden hem te reanimeren. Hun pogingen mislukten echter keer op keer, waarna Chef Kob in het ziekenhuis van Panthong, enkel nog doodverklaard kon worden.

Nader onderzoek wees uit dat de man zich tijdens het eten met vrienden verslikte in een kokkel. Khun Narit, een 37-jarige Cambodjaanse vriend van de overledene, legde uit dat hij en de overledene afgelopen nacht, samen met drie andere vrienden, papajasalade met kerstomaatjes, gebakken kippenvleugels en bier had gekocht om er gezellig van te genieten. 

Tijdens het eten hoestte de overledene plotseling twee tot drie keer voordat hij op de grond instortte. Narit nam aan dat zijn vriend was flauwgevallen door dronkenschap, zoals gebruikelijk was voor hem. Naarmate de tijd echter verstreek en de man niet meer op de vloer reageerde, besloten ze de reddingseenheid om hulp te roepen.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!