Vrouw komt tijdens neuscorrectie in Centraal-Thailand te overlijden

PATHUM THANI:- Een 25-jarige Thaise vrouw stierf nadat ze inhalatieverdoving had gekregen voor een neuscorrectie in een schoonheidskliniek in Pathum Thani. Afgelopen donderdag werd aangifte gedaan bij de politie van haar plotse dood.

Haar vriendin zei dat ze haar om 10.00 uur naar de kliniek had gebracht en van plan was haar na de operatie om 15.00 uur op te halen. Toen ze terugkeerde naar de kliniek, trof ze reddingswerkers aan die reanimatieapparatuur naar de kliniek droegen en haar vriendin lag bewusteloos op de operatietafel.

Ze kreeg te horen dat de lichaamstemperatuur van haar vriendin abnormaal steeg na het inademen van verdoving en dat haar hart stopte met kloppen.

De vrouw bezocht de kliniek voor een nieuwe neuscorrectie nadat haar eerste mislukte neuscorrectie ervoor zorgde dat het siliconenimplantaat uit haar neus lekte. Haar lichaam werd naar het Thammasat universitair ziekenhuis
gestuurd voor een autopsie om de echte oorzaak van haar dood vast te stellen.

Provinciale volksgezondheidsfunctionarissen inspecteerden de kliniek en bevalen de sluiting van 30 dagen als operatie om service aan te bieden welke niet was toegestaan ​​in de vergunning.

Olleke Bolleke in Centraal-Thailand

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!