Take Me Out Thailand: Amerikaanse man krijgt het zwaar te verduren vanwege zijn mannelijke chauvinistische houding

THAILAND:- Dertig Thaise vrouwen in de populaire datingspelshow “Take Me Out Thailand” diende De arrogante 22-jarige Amerikaanse man stevig van repliek nadat hij zijn mannelijke chauvinistische kant had laten zien. Aan het einde van de show stond hij erop dat hij de waarheid vertelde, gelukkig wilden de Thaise deelnemers een man niet accepteren die uit een tijdmachine uit de jaren vijftig leek te zijn gestapt. De aflevering leidde tot een verhitte discussie onder Thaise burgers.

In de spelshow “Take Me Out Thailand”, dat op 10 juni j.l. werd uitgezonden, nam de alleenstaande Amerikaanse man, die zichzelf voorstelde als “Tangmo” in het Thais, deel aan de show in de hoop de harten van 30 Thaise vrouwen te winnen. Gedurende de hele aflevering uitte Tangmo zijn mening over het huwelijksleven, waardoor veel vrouwen in de show en het publiek het oneens waren. Dus de meisjes gaven hem flink van repliek

Tangmo zei in de show in het Thais…
“Ik beschouw mezelf als een conservatief persoon. Voor mij moet een man de kostwinner zijn, die voor het gezin werkt. Een man is een leider, terwijl een vrouw een volger en supporter is. Ik bedoel niet te suggereren dat een man superieur is aan een vrouw, maar iedereen moet zijn plichten doen.”

De Amerikaan zette zijn betoog voort en deelde zijn visie op het concept loyaliteit. Hij beweerde…

“Sommige vrouwen die beweren meerdere mannen te willen, zijn waarschijnlijk beïnvloed door sociale media. Hun ware instincten komen echter niet overeen met dergelijke verlangens. Een goede vrouw zal maar één man begeren. De waarde van een vrouw is haar puurheid. Bij een man ligt dat anders. Het instinct van de man heeft meer dan één vrouw nodig.

“De betekenis van loyaliteit is anders dan die van een vrouw. 

Een man moet voor zijn partner zorgen en zijn beloften nakomen. Als een man voor meer dan één vrouw kan zorgen, is dat prima. Alle mannen willen meer dan één vrouw. Het hangt ervan af of ze de waarheid aan de vrouwen zullen vertellen of niet. Voor mij wil ik veel kinderen hebben. Als die vrouw mij niet kon geven, dan heeft ze thuis meer vrienden.”

Tangmo gaf in de show toe dat sommige mensen zijn overtuigingen misschien in twijfel trekken, maar hij gelooft erin.

Tangmo onthulde ook dat ’s werelds meest succesvolle vrouwen vrijgezel waren vanwege moeilijkheden om een ​​partner te vinden. Hij zei dat vrouwen van in de twintig vaak prioriteit geven aan professioneel succes, en dat dertigers doorgaans prioriteit geven aan het stichten van een gezin en het krijgen van kinderen.

Tijdens de show koos Tangmo ervoor om zijn echte naam niet bekend te maken, maar onthulde dat hij een YouTuber is en een podcastkanaal runt genaamd “Tangmo Talking”.

Het kanaal lanceerde twee maanden geleden zijn eerste video met de discussie tussen mannen en vrouwen over het onderwerp “Gaat het met de dames goed als hun man seks heeft met een andere vrouw maar hen desondanks “het van bil gaan trouw” blijft?”

Olleke Bolleke in Thailand

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!