Pattaya organiseert morgen op Beach Road een anti-drugsparade 

PATTAYA:- Het gemeentebestuur van deze kustplaats heeft de handen met 25 organisaties ineengeslagen om morgen een anti-drugsparade op Beach Road te organiseren.

De ambtenaar van Pattaya kwamen afgelopen dinsdag onder leiding van de plv.  burgemeester, khun Wuttisak Rueimkitkan, bijeen om de voorbereidingen voor het evenement te bespreken.

Volgens khun Wuttisak wordt de officiële naam van het evenement genoemd “We are Pattaya White”. Het evenement heeft tot doel deel te nemen aan de wereldwijde campagne “International Day Against Drug Abuse”. Er worden maar liefst 300 deelnemers verwacht voor de parade en de festiviteiten, die 10.00 tot 17.00 uur op Beach Road wordt gehouden, beginnend bij het King Rama IX Sailing Club Monument.

Het hoogtepunt van de dag is een parade tussen Central Mall en het Sailing Monument rond 15:00 uur met meer dan 25 organisaties uit zowel de publieke als de private sector, die marcheren om bewustwording te creëren tegen drugsverslaving. Daarnaast zullen er optredens zijn van extreme sportteams, boybands, gemeenschapsverenigingen en verenigingen van de drankenindustrie.

Hoewel er tijdens de evenementperiode geen wegafsluiting zal zijn, wordt automobilisten geadviseerd hun reis zorgvuldig te plannen teneinde ergernis te voorkomen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!