23-jarige Rus mediteert onder water in luxe zwembad met de dood tot gevolg

PHUKET:- Een Thaise man vond het lichaam van een Russische man in een zwembad van een luxe huis in Saiyuan Med Village in Phuket.

De politie van het subdistrict Chalong doorzocht het huis nadat ze hoorden van de verdrinkingsdood van de Rus en ontdekten het levenloze lichaam van de 23-jarige Ivankiv Ivan Oliegovich, dat op de bodem van het 1,80 meter diepe zwembad lag.

Het incident werd aan het licht gebracht door Khun Anak Phumnarong, een 27-jarige Thaise man.

Khun Anak informeerde ambtenaren dat Oliegovich de vreemde gewoonte had om onder water te mediteren en yoga te beoefenen. Hij bracht lange periodes onder water door en Anak moest hem er af en toe aan herinneren om uit het zwembad te komen.

Gisteren kwam Khun Anak om 9.00 uur daar om ht huis door te werken en zag de Russische man onder water mediteren. Toen het tijd was om te gaan lunchen, merkte hij op dat de buitenlander onder water zat.

Aangezien dit de gewoonte van de man was, vond Anak dit niet ongewoon en verliet hij het huis. Toen hij echter terugkeerde, merkte hij dat Oliegovich nog steeds in zijn meditatieve houding op de bodem van het zwembad zat.

Bezorgd over het welzijn van de Russische man, ging Anak onmiddellijk naar zijn moeder om haar de situatie uit te leggen. Als gevolg van dit ongewoon gedrag van Ivan, bracht de moeder van Anak de burgemeester op de hoogte, die vervolgens ging kijken en ontdekte dat Oliegovich verdronken was.

Het levenloze lichaam werd vervolgens naar het Vachira Phuket Hospital gebracht voor een volledige autopsie.

De politie was van plan samen te werken met de ambassade om de familie op de hoogte te brengen van dit opmerkelijke incident.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand
Bron: The Thaiger

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!