Classic Sunset Rendezvous: een spectaculaire show van klassieke auto’s bij Ocean Marina Jomtien

PATTAYA/JOMTIEN:- De “blikvanger” van de Classic Sunset Rendezvous zal ongetwijfeld deze zeldzame Mercedes Benz 300 SL Gullwing uit 1955 gaan worden.

Liefhebbers en bewonderaars van klassieke auto’s kijken reikhalzend uit naar het inaugurele “Classic Sunset Rendezvous”-evenement, dat op 1 juli 2023 zal plaatsvinden op het terrein van jachthaven Ocean Marina in Jomtien. 

Deze glimmende bijeenkomst belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor de aanwezigen en biedt een unieke kans om getuige te zijn van de schoonheid van ongeveer 40 klassieke auto’s terwijl ze kunnen genieten van een prachtige zonsondergang over zee.

De organisatoren van het evenement hebben hun enthousiasme voor de gelegenheid uitgesproken en verklaarden dat als deze bijeenkomst succesvol blijkt te zijn, ze van plan zijn om er elke vier maanden een terugkerend evenement van te maken, zodat liefhebbers van klassieke auto’s regelmatig de kans krijgen om te genieten van de nostalgische charme van deze oude vehicles.

De eigenaren van klassieke auto’s uit de hele regio hebben het evenement gretig omarmd en hun geliefde voertuigen mee gaan brengen om te worden tentoongesteld.

Onder de indrukwekkende line-up staat één voertuig klaar om de schijnwerpers te stelen: een zeldzame Mercedes Benz 300 SL Gullwing uit 1955. Dit specifieke model is een van de slechts drie die momenteel in Thailand bestaan, waardoor het een echt juweeltje is voor autoliefhebbers en verzamelaars.

Het evenementconcept draait om het creëren van een “Come Together”-sfeer voor eigenaren en liefhebbers van klassieke auto’s om te genieten van het prachtige uitzicht op de zonsondergang, vergezeld van heerlijke cocktails, verrukkelijke hapjes en livemuziek.

De “Classic Sunset Rendezvous” zoals dit evenement wordt omschreven vindt plaats op zaterdag 1 juli 2023, bij het Ocean Marina Jomtien.

Het Classic Sunset Rendezvous-evenement belooft een meeslepende ervaring te worden, waardoor gasten de tijdloze schoonheid van klassieke auto’s kunnen waarderen, zich kunnen mengen met mede-enthousiastelingen en kunnen genieten van de betoverende sfeer van de oostkust van Pattaya. 

Bovendien is de toegang tot het evenement volledig gratis, waardoor het toegankelijk is voor het publiek en voor liefhebbers van alle leeftijden.

Het evenement wordt mede georganiseerd door de Ocean Marina Jomtien, Ocean Marina Resort en de Classic Car Friends Pattaya. Alle opbrengsten worden gedoneerd voor het welzijn van kinderen in Pattaya

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!