Thaise vrouw slaat de waarschuwing van waarzegster in de wind en rijdt haar auto tegen fabrieksmuur in puin

CHACHOENGSAO:- Een 25-jarige Thaise vrouw overleefde op wonderbaarlijke wijze een ernstig auto-ongeluk nadat haar voertuig vandaag in botsing kwam met een fabrieksmuur in het hoofddistrict van de provincie Chachoengsao. 

Een ooggetuige onthulde dat de bestuurster, Khun Chalita, leek te zijn ingedommeld achter het stuur, terwijl haar moeder beweerde dat dochterlief waarschuwingen over het komende incident van een waarzegster zou hebben ontvangen.

Na ontvangst van een melding van een gecrashte auto langs de Chachoengsao-Suwinthawong Road, kwamen lokale autoriteiten en reddingsteams ter plaatse. Ze vonden een witte Nissan Almera met kenteken 3 ขฆ4775 Bangkok die in de buurt tegen een fabrieksmuur was gebotst. De voorkant van de auto was door de klap zwaar beschadigd.

Khun Chalita liep bij het ongeval lichte verwondingen en nekpijn op. Eerstehulpverleners en bewoners hielpen haar naar het Kasemrad-ziekenhuis te vervoeren. Voor de crash had ze genoten van een maaltijd met vrienden in de buurt van de Suwinthawong-markt en zette ze later af in Mueang Chachoengsao.

Een 17-jarige getuige, Wasin, herinnerde zich dat hij op zijn motorfiets in de richting van het Nham Daeng-district reed toen het incident plaatsvond. Hij zag de auto te hard rijden en ternauwernood een aanrijding met zijn fiets vermijden. Khun Chalita zwenkte naar rechts, raakte bijna een centrale barrière en sloeg toen linksaf, waardoor de auto slipte en tegen de fabrieksmuur botste. Wasin speculeerde dat ze misschien kort was ingedommeld en te veel had gecorrigeerd bij het ontwaken, wat resulteerde in het ongeluk.

Toen de moeder van Chalita hoorde van het ongeluk van haar dochter, snelde ze ter plaatse. Ze was geschokt door het incident en zei dat ze een voorgevoel had en belde Chalita meerdere keren. Voor het ongeluk waarschuwde een waarzegster haar dat haar dochter tijdens deze overgangsperiode in haar leven een ongeluk zou meemaken. Ondanks dat ze Chalita regelmatig meenam naar de tempel om verdiensten te maken , had haar moeder zo’n hartverscheurend incident niet verwacht. Ze blijft echter dankbaar dat haar dochter met haar leven is ontsnapt.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!