Thaise vriendin steekt in Pattaya haar buitenlandse vriend in het been, dit ten overstaan van geschokte toeristen

PATTAYA:- Tijdens een verhitte ruzie stak een Thaise vriendin haar buitenlandse vriend in het been en vluchtte, waarbij het fruitmes in zijn kuit bleef steken. De gewonde buitenlander, die niet kon worden geïdentificeerd, had een fruitmes in zijn linkerkuit toen de reddingswerkers van Sawang Boriboon hem gisteren de eerste hulp bij ongelukken verleende.

Het slachtoffer bevond zich in een druk cafe in Soi Buakhao in het centrum van de stad

Ooggetuigen van het incident vertelden tegen “Snelle Jelle” onze razende reporter dat de persoon die de man in zijn kuit stak waarschijnlijk zijn eigen Thaise vriendin was die het toneel was ontvlucht voordat de politie arriveerden.

Voor de steekpartij zagen ooggetuigen dat de twee ergens ruzie over hadden. De vrouw, gewapend met een fruitmes, probeerde de gewonde buitenlander te achtervolgen, terwijl hij een stoel naar haar toe slingerde. Uiteindelijk werd hij in zijn kuit gestoken voordat omstanders tussenbeide kwamen 

kwamen om het gevecht te stoppen. De twee gingen daarna hun eigen weg.

De politie van Pattaya is bezig met het identificeren van de vrouw die betrokken was bij de steekpartij. De buitenlandse man weigerde naar verluidt medische hulp en vluchtte de locatie uit voordat de politie arriveerde, hij weigerde politieagenten te ontmoeten of zelfs maar te wachten tot de politie ter plaatse was..

De politie van Pattaya verklaarde dat ze ook zouden werken aan het identificeren van de man die was neergestoken, omdat ze het “vreemd” vonden dat hij het toneel zou ontvluchten voordat de politie kon arriveren, ook al was hij slachtoffer.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!