In de hoofdstad van Thailand is de Pride Month, de stad verkeert in kleuren van diversiteit

BANGKOK:- Uit de reacties van sommige leden van mijn blog moet ik helaas opmaken dat zij ver in de vorige eeuw zijn blijven stilstaan en zich niet kunnen (willen) realiseren dat een ander mens zich óók happy mag voelen, erg jammer, maar dit gezegd hebbende wil ik met TROTS vertellen dat afgelopen donderdag méér dan dan 500 leden van de LGBTQI+-gemeenschap de Pride Month hebben afgetrapt door te pronken met hun regenboogkleuren tijdens de eerste Pride-happening in Bangkok.

Het evenement begon in CentralWorld met concerten, toneelvoorstellingen en modeshows als onderdeel van de “Thailand’s Pride Celebration 2023 – ‘Pride For All'”, een maand lang festival.

Het doel van de viering is om Thailand te promoten als een belangrijke bestemming voor de LGBTQI+-gemeenschap en als potentiële gastheer voor de World Pride-viering in 2028.

Gisteren werd het evenement verder opgefleurd door de aanwezigheid van Thailand’s topmodel en actrice Metinee “Look Ked” Kingpayom in de show “Fly High in the Sky for Pride”. Dit werd gevolgd door een “Pride Carnival” met meer dan 500 LGBTQI+ modellen die zich bij Thaise topartiesten op het podium voegden.

De maandelijkse viering van diversiteit wordt gezamenlijk georganiseerd door de Bangkok Metropolitan Administration (BMA), Central Pattana, United Nations Development Program (UNDP), Galderma Thailand, Muse by Metinee, Bangkok Pride en Tiffany’s Show Pattaya.

Olleke Bolleke in Bangkok

Tags:

2 gedachten aan “In de hoofdstad van Thailand is de Pride Month, de stad verkeert in kleuren van diversiteit”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!