Politie Bangkok valt exclusieve Chinese karaoke club binnen en arresteert 48 Chinese staatsburgers en neemt illegale drugs in beslag

BANGKOK:- De politie van Bangkok is een exclusieve Chinese karaoke club binnengevallen en heeft in verschillende karaoke kamers illegale drugs  gevonden, 48 Chinezen kregen de handboeien om en werden naar het politiebureau gebracht.

De inval vond gisteren plaats in een massagesalon in Bang Kapi, Huai Khwang. De inval werd geleid door agenten van de subdivisie kinder- en vrouwenbescherming en agenten van de narcoticacontrole op basis van tips van informanten.

Kolonel Teerasak Chatara Pipat had de leiding bij deze inval en vertelde dat er in totaal 48 Chinezen, 18 vrouwen en 30 mannen, in vier karaoke kamers werden aangetroffen, in de kamers werden ook illegale drugs zoals cocaïne en xtc gevonden. Het meerendeel van hen testten positief op illegale drugs, hoewel het exacte aantal betrokkenen niet werd vrijgegeven.

De karaokekamers waren tot de ochtend door deze gasten gereserveerd, waarbij uitsluitend Chinezen waren toegestaan. Andere nationaliteiten, waaronder Thais, mochten de locatie niet betreden.

De karaoke-locatie werd op dezelfde manier onderhouden als de Jin Ling-nachtclub die vorig jaar werd overvallen, zo vertelde kolonel Teerasak. De politie zet haar onderzoek voort om te zien of de Chinezen op de locatie het land legaal zijn binnengekomen of niet en wie verantwoordelijk was voor het eigendom van de locatie.

Degenen die worden betrapt op illegaal drugsgebruik zullen extra worden aangeklaagd, aldus de politie van Bangkok.

De door China gerunde nachtclub, Jin Ling, haalde in oktober de krantenkoppen nadat meer dan 104 klanten, voornamelijk Chinese staatsburgers, door de politie werden betrapt terwijl ze binnen een drugsfeestje hadden.

Olleke Bolleke in Bangkok

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!