82-jarige vrouw in Sattahip reanimeerde een elektricien nadat deze geëlektrocuteerd werd

SATTAHIP:- Een hoogbejaarde Thaise vrouw van 82 jaar, is op de Thaise sociale media een held geworden nadat ze een touw gebruikte om een ​​elektricien in veiligheid te brengen voor een mogelijke elektrocutie en de man reanimeerde om zijn leven te redden.

Het virale incident vond eergisteren plaats in een huis in het tambon  Plu Ta Luang in het district Sattahip van de provincie Chonburi. De hulpdiensten kregen een melding van een elektricien die een elektrische optater had gekregen en snelden ter plaatse.

Bij aankomst vonden hulpverleners de 61-jarige elektricien, Khun Somsak, liggend op een houten tafel voor het huis. Hoewel de man nog bij bewustzijn was en kon communiceren, leek hij zwak nadat hij geëlektrocuteerd was.

Khun Somsak prevelde dat hij een ladder gebruikte om naar het dak te klimmen om een ​​defecte elektrische leiding te repareren. Hij raakte echter per ongeluk een metalen goot aan die elektriciteit lekte, waardoor hij een zware elektrische schok kreeg en geïmmobiliseerd raakte.

Gelukkig was de 82-jarige huiseigenaresse Khun Sa-ngiem Keuk-kong,getuige van het incident en haastte zich om te helpen. Ze pakte een touw, deed het om de rechterenkel van Somsak en trok hem van de ladder naar beneden, waardoor hij van het elektra werd bevrijd. Somsak viel op de grond en raakte buiten bewustzijn. Zonder aarzeling voerde Khun Sa-ngiem reanimatie uit op Somsak en blies hem met succes weer tot leven.

Het hele incident werd vastgelegd op de beveiligingscamera van het huis, waarop te zien was dat  khun Sa-ngiem Somsak vakkundig reanimatie gaf. De 82-jarige held raakte Somsak ook niet rechtstreeks aan en gebruikte in plaats daarvan een kleed, wetende dat zij ook een schok zou kunnen krijgen.

Khun Sa-ngiem vertelde later aan de lokale media dat ze de elektricien Somsak had ingehuurd om een ​​defecte elektriciteitsleiding bij haar thuis te repareren. Ze zei dat ze de reanimatie had geleerd van een YouTube-video op haar telefoon.

Het verhaal van mevrouw Sa-ngiem ging viraal op de Thaise sociale media, waarbij veel mensen haar moed en snelle denkvermogen prezen, ondanks haar leeftijd.

Olleke Bolleke in Pattaya

2 gedachten aan “82-jarige vrouw in Sattahip reanimeerde een elektricien nadat deze geëlektrocuteerd werd”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!