81-jarige Duitse man maakt in Noordoost-Thailand zijn Thaise vrouw tot slavin, de vrouw is na jarenlang misbruikt te zijn eindelijk verlost

UDON THANI:- Een 81-jarige Duitse gepensioneerde die al jaren in Isaan woont, gaat een uiterst onzekere toekomst tegemoet. Zijn Thaise vrouw smeekte onlangs haar vrienden en familie om hulp nadat ze jarenlang door haar man was misbruikt.

Volgens berichten sloeg de gepensioneerde zijn vrouw dagelijks en behandelde haar als een slavin. Dit misbruik bleef lange tijd verborgen totdat de vrouw eindelijk de moed vond om haar familieleden in vertrouwen te nemen.

Samen namen ze vervolgens het heft in eigen handen en gooiden de gepensioneerde het huis uit waar hij al jaren woonde. Nu bevindt dit Herrschaft zich in een moeilijke situatie, hij staat op het punt “ridder te voet” te worden, zijn eigendom/huis , auto , motorfiets , persoonlijke spullen, alles is verloren.

Zowel de lokale bevolking als andere buitenlanders tonen weinig sympathie voor zijn situatie en gunnen het hem van harte. Het lijkt erop dat hij gedwongen zal worden op zoek te gaan naar een nieuw huis ver weg van waar hij momenteel woont.

Deze drastische gang van zaken geeft velen een zucht van verlichting, vooral de getroffen vrouw en haar familie, die nu hopen een leven te kunnen leiden zonder geweld en intimidatie.

Olleke Bolleke in de Isaan
Bron: ข่าวอุดรธานี

Eén gedachte over “81-jarige Duitse man maakt in Noordoost-Thailand zijn Thaise vrouw tot slavin, de vrouw is na jarenlang misbruikt te zijn eindelijk verlost”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!