54-jarige verkeersagent door een dronken taxichauffeur in Bangkok dodelijk aangereden

BANGKOK:-Een verkeerspolitieagent die leiding gaf aan een mini-marathonrace in Bangkok werd gisteren dodelijk aangereden door een veel te snel rijdende taxi, het ongeval vond voor een busdepot in de wijk Bang Khen in Bangkok.

De 54-jarige Assada Jamniansri, verkeersagent bij het politiebureau van Bang Khen, werd frontaal geraakt en in de lucht geslingerd door een taxi bestuurd door de 40-jarige Khun Warabutr (achternaam achtergehouden). De verkeersagent werd naar het Bhumibol-ziekenhuis gebracht, waar hij aan zijn verwondingen overleed.

Khun Assada regelde het verkeer om een ​​mini-marathon te faciliteren die werd gehouden door de Rajabhat Phra Nakhon Universiteit.

De politie testte de taxichauffeur en ontdekte dat hij 287 milligram alcohol per 100 milliliter bloed had, vergeleken met de wettelijke limiet van 50 mg. De taxichauffeur beweerde dat hij niet dronken was en beweerde dat de politieagent plotseling de weg opliep, zodat hij zijn taxi niet op tijd kon stoppen. Hij zei dat hij naar huis terugkeerde van een drankje met vrienden. 

De politie heeft hem beschuldigd van rijden onder invloed met de dood tot gevolg.

Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!