314 kilo in plastic verfemmers verborgen heroïne in de haven van Chonburi vlak verscheping naar Australië in beslag genomen

~DAT IS NIET UIT DE VERF GEKOMEN~
(Dat is niet zoals het zou moeten gaan)

CHONBURI:- De ambtenaren van de douane en de antidrugs brigade van Thailand, het ONCB, heeft 314 kilo heroïne in beslag genomen, de drugs was verborgen in verfemmers in een zeecontainer in de haven van Laem Chabang, Chonburi.  De heroïne was bestemd om naar Australië te worden verscheept.

  “Mijn manschappen onderzochten een verdachte containervrachtwagen in de haven en vonden afgelopen maandag 135 emmers acrylverf.  In elke emmer zat een bruine plastic verpakking met heroïne van ongeveer 2,4 kg per stuk’, zo onthulde khun Pachara Anantasilp, zijnde de douanedirecteur van de zeehaven Laem Chabang.

 “De totale hoeveelheid heroïne die werd gevonden bedroeg exact 314,63 kilo met een geschatte waarde van 943  miljoen baht. Een verzenddocument gaf aan dat de emmers naar Australië zouden worden verscheept,” aldus Pachara.

“De douane heeft contact opgenomen met de Australische ambassade om de ontvanger te vinden en zal het netwerk achter deze drugssmokkel verder gaan onderzoeken”, zei hij.

“De Thaise douane heeft samen met de ONCB en aanverwante instanties in dit jaar tot dusver meer dan 1,8 ton heroïne in beslag genomen voordat ze naar buitenlandse bestemmingen werden verscheept”, zo beëindigde de trotse douane directeur khun Pachara zijn interview met de Thaise pers.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!