3 bedrijven in Thailand gaan de strijd aan in het bieden op de bouw van de MRT Purple Line

BANGKOK:- De Mass Rapid Transit Authority of Thailand (MRTA) heeft gisteren drie biedingen ontvangen voor de bouw van paarse lijn van 82 miljard baht die loopt van Tao Poon naar Rat Burana (ringweg Kanchanaphisek).

De eerste twee bieders waren CKST Joint Venture Group, een alliantie tussen CH Karnchang en Sino-Thai Engineering and Construction, en ITD-NWR MRT joint venture bestaande uit Italiaans-Thai Public Co en Nawarat Patanakarn.  Het derde bedrijf dat een bod uitbracht was Unique Engineering and Construction.

De bedrijven zullen worden bekeken in technische termen, de geboden prijs en of ze minimaal 20 jaar in Thailand hebben gewerkt.

In het eerste kwartaal van 2022 zal MRTA de winnaar bekend maken, waarna direct het contract wordt getekend om de start van de bouw in het derde kwartaal te bespoedigen.  De bouw duurt naar verwachting 2.005 dagen en moet eind 2027 klaar zijn.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Facebook
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!