15 mensen bij politie-inval in Pattaya positief op drugs getest 

PATTAYA:- De politie van Banglamung hebben gisteravond samen met andere overheidsinstanties een inval gedaan in een pub die zonder vergunning werkte en na de avondklok van 02.00 uur operationeel was. Er werden 15 klanten gearresteerd die positief testten op drugs.  

Toen de autoriteiten deze donderdagmorgen rond 03.30 uur arriveerden, was de Dragon Man Club aan Soi Pattaya Klang 12, in de wijkgemeente nog open.  Ongeveer 50 gasten dronken alcohol en dansten op de muziek, waarbij jonge mannen als barmannen optraden.

De agenten controleerden de identiteitsbewijzen van alle gasten.  Daaropvolgende urinetesten onthulden illegale drugs bij 15 van hen – 14 mannen en een vrouw.  Bij een huiszoeking werden in de kluisjes van het personeel talloze plastic zakjes gevonden met vermoedelijk ketamine. Sommige zakjes waren geopend en lagen verspreid over de vloer en in vuilnisbakken.  Overal lagen condooms, waarvan de meeste al waren gebruikt.

Het cafépersoneel en de 15 klanten die positief testten, werden voor juridische stappen naar het politiebureau van Pattaya gebracht.  

Khun Pisit Sirisawasdinukul, het districtshoofd van Bang Lamung, zei dat de pub zonder vergunning werkte, open was na de avondklok en drugsgebruik toestond.  Hij zei dat hij zou rapporteren aan gouverneur van Chonburi, Khun Thawatchai Srithong en zou aanbevelen om de pub voor vijf jaar te sluiten.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!