15-jarige jongen vermoord in Cha Am zijn 12-jarige vriend met hamer

CHA AM:- De politie in de slaperige badplaats Cha Am, in de provincie Phetchaburi heeft een 15-jarige jongen gearresteerd nadat hij een 12-jarige vriend met een hamer had geslagen in een gebouw vlakbij het strand.

Nadat de verdachte er op een motorfiets vandoor was gegaan, kon de politie een aanhouding verrichten.  Hij trok een pistool dat naderhand nep bleek te zijn.

Zijn oudere broer sprak over zijn verbazing sinds zijn broer een rustige jongen was die echter dol was op gewelddadige videogames.

De politie van Cha-Am naar Soi Nantachai geroepen naar een gebouw van drie verdiepingen tussen Soi Cha-Am South 1 en 2.

Op de tweede verdieping ontdekten ze het zwaar toegetakelde lichaam van een 12-jarige jongen op een bed in een kamer op de tweede verdieping.  Er waren veel hoofdwonden en veel bloedspatten.

 Ze kregen al snel te horen dat de aanvaller een 15-jarige jongen was die ontsnapte op een Skoopy-i-motorfiets.

Hij werd ontdekt toen hij langs het strand ten noorden van Cha-Am liep.  Hij trok een pistool en richtte het op zijn kin, maar het bleek een neppistool te zijn.

De politie slaagde erin hem te vervolgen en in hechtenis te nemen.  Hij was grotendeels onsamenhangend en verward, maar slaagde erin te zeggen dat de andere jongen hem boos had gemaakt.

De moeder van de 12-jarige zei dat de twee jongens veel samen speelden.  Haar zoon was de vorige avond om 22.30 uur op een motorfiets vertrokken.  Bezorgd toen hij niet terugkwam, belde ze hem en hoorde een ruzie.

Een vriend van de moeder vertelde tegen de redactie van Thai Rath dat haar moeder de jongen wat geld had gegeven om naar 7-Eleven te gaan, maar hij kwam niet thuis. Ze had om vier uur ’s ochtends contact met haar opgenomen om te proberen haar zoon te bellen en ze hoorde de tekenen van problemen.

Er werd ook gemeld dat twee andere jongens die ter plaatse waren, werden gevolgd door de aanvaller, maar erin slaagden te ontsnappen voordat hij naar boven terugkeerde om zijn aanval voort te zetten.

 De oudere broer van de overleden jongen zei dat hij geschokt was omdat zijn broer een stille jongen was.  Hij ontkende het gebruik van drugs, maar zei dat hij volledig verslaafd was aan gewelddadige video-oorlogsspelletjes.

De politie van Cha-Am werkt samen met sociale diensten vanwege de leeftijd van de aanvaller.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: ThaiRath 
Content: Olleke Bolleke in Zuidwest Thailand
Bron: ThaiRath

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!