14-jarige tiener komt in Noordoost-Thailand om het leven terwijl zij op de motor telefoneerde, vader stuk van verdriet

UDON THANI:- Een radeloze vader zei dat hij zijn dochter zondag 60 baht had gegeven om naar school te rijden om met vrienden een toneelstuk te oefenen. Korte tijd later kreeg hij het telefoontje waar elke ouder bang voor is: zijn enige dochter was om het leven gekomen na een crash met een pick-up, terwijl ze op weg naar school was en een vriendinnetje ophaalde.

De bestuurder van de Nissan Navaro zei dat hij haar op zich afzag rijden terwijl ze aan het telefoneren was.  Hij remde onmiddellij, maar ze reed zijn rijstrook op de vierbaansweg op en botste frontaal op hem, zo meldde het Daily News.

Politiecommissaris Chawanai Marasri en reddingswerkers haastten zich naar de weg van Udon Thani naar Nong Saeng Ban Lupwai in het Muang-district van Udon Thani.

De pick-up had de voorkant zwaar beschadigd en de rode Honda Wave van de jonge meisje lag vlakbij op de grond.

De chauffeur zei dat hij gelei aan het afleveren was aan Nong Saeng toen hij de tiener aan de telefoon naar hem toe zag komen. Een vrijwilliger in de gezondheidszorg zei dat het laat zien hoe gevaarlijk het is om tijdens het motorrijden de telefoon te gebruiken.

Dergelijk gedrag verstoort de concentratie, zei het. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 
Bron: DailyNews 

EĆ©n gedachte over “14-jarige tiener komt in Noordoost-Thailand om het leven terwijl zij op de motor telefoneerde, vader stuk van verdriet”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!