103-jarige superman uit Thailand wint vier keer goud bij de Asia Masters Athletics op de Filipijnen

FILIPIJNEN:- Een 103-jarige Thaise atleet heeft inspiratie geboden aan hardlopers die het moeilijk hebben in sportscholen en parken in het hele land nadat hij Thailand van kracht had voorzien tijdens de 22e Asia Masters Atletiekkampioenschappen.

Khun Sawang Chanpram ging tijdens de kampioenschappen van een week met vier van de 29 gouden medailles naar huis.

Tijdens hun Asia Masters-debuut behaalden Thaise senioren een lovenswaardige zesde plaats op de medailleranglijst, achter India op de eerste plaats (70 gouden medailles), gevolgd door Japan, de Filippijnen, China en Maleisië.

Khun Sawang, de oudste deelnemer, toonde opmerkelijke bekwaamheid in het gewichtswerpen, het discuswerpen, het 100 meter rennen en het speerwerpen, en behaalde overwinningen in alle vier de competities.

De Thaise senioren sloten de competitie uiteindelijk af met 29 gouden, 22 zilveren en 16 bronzen medailles.

De voorzitter van de Thailand Masters Athletics Association, Witwat Vikrantanorat, sprak zijn tevredenheid uit over het feit dat het team zijn doelstelling van 20 gouden medailles had overtroffen. Hij prees de atleten voor hun toewijding en vastberadenheid gedurende de hele competitie.

Aan het evenement namen deelnemers deel uit Brunei, China, Hong Kong, Taiwan, Japan, Mongolië, Maleisië, India, Saoedi-Arabië, de Filippijnen, Singapore, Kazachstan, Sri Lanka en Thailand.

De 23e Asia Masters Atletiekkampioenschappen zullen in 2025 plaatsvinden in Indonesië.

Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!