Home Featured ZWITSERSE TOERIST SCHUIFT ER TIJDENS ZIJN SE AZIË TOER ONDERUIT MET DE MOTOR EN KOMT IN HET ZIEKENHUIS TERECHT

ZWITSERSE TOERIST SCHUIFT ER TIJDENS ZIJN SE AZIË TOER ONDERUIT MET DE MOTOR EN KOMT IN HET ZIEKENHUIS TERECHT

0
ZWITSERSE TOERIST SCHUIFT ER TIJDENS ZIJN SE AZIË TOER ONDERUIT MET DE MOTOR EN KOMT IN HET ZIEKENHUIS TERECHT

~LAAT HEM MAAR SCHUIVEN~

(Laat hem maar gaan; hij komt er wel)


PHAYAO:- Een Zwitserse motorrijder die een landen-toer in Zuidoost-Azië op zijn agenda had staan, is er gisteren in een bergpas in deze provincie onderuit gegaan en in het ziekenhuis opgenomen met een beenfractuur.

Mr. Dario De Pizzol schoof met zijn motor en al er onderuit en kwam in de vangrail te recht. Hij vertelde dat hij de bocht verkeerd ingeschat had en door de snelheid de controle over de motor verloren had, het ongeluk deed zich voor toen hij door het Phu Sang National Park op weg was naar Laos.

Toen de parkwachters de in de kreukels liggende Mr. De Pizzol aantroffen, hebben zij gelijk de medische hulpdienst gebeld. Hij werd langs de kant van de weg verzorgd en klaargemaakt om naar een plaatselijk ziekenhuis te worden gebracht waar de doktoren voor verdere behandeling zouden zorgdragen.

Khun Banthom Somsuwan, het hoofd van het Phu Sang National Park in Phayao, zei dat de toerist in een scherpe bocht van weg met zijn motor er onderuit was gegaan, waarschijnlijk omdat hij onbekend was met het gebied.

Informatie en bron:
Foto’s: StickBoy. BKK
Content: Olleke Bolleke in Chiang Mai
Bron: StickBoy. BKK