Home Featured ZWITSER VERMIST EN WEER GEVONDEN OP KOH SAMUI

ZWITSER VERMIST EN WEER GEVONDEN OP KOH SAMUI

5
ZWITSER VERMIST EN WEER GEVONDEN OP KOH SAMUI

~gekken en dwazen~

(drinken op Samui uit grote glazen)


KHO SAMUI:- Een ‘verwarde’ Zwitserse man is gevonden door boeren op Koh Samui. Ze zagen hem zwemmen in een kanaal boven op Lamai Hill, waar hij pret voor twee maakte.

Reddingswerkers vonden ‘Peter’, een 52 jarige Zwitser lachen en tegen zichzelf pratend terwijl hij relaxte in het water. Ze hadden grote moeite om hem de ambulance in te praten.

Peters Thaise en westerse vrienden ontmoette hem in het medisch centrum. Ze ontdekten dat Peter zijn pilletjes al twee maande niet meer geslikt had. Waarvoor hij die pillen kreeg is niet bekend gemaakt.

Hij raakte vermist nadat hij op z’n brommer de heuvel was opgereden om in een barretje een lekker biertje te nuttigen. Toen dat op was liet hij z’n helm en telefoon achter, en reed hogerop. Daarna zag niemand hem meer. De volgende dag rapporteerden zijn vrienden hem als vermist.

In het medische centrum vroegen zijn vrienden en broeders hem om naar het Koh Samui ziekenhuis te gaan. Maar dat wilde Peter niet. Geen probleem, zeiden de broeders. Ze pakten hem bij kop en kont op, en bonden hem vast aan de brancard. Probleem opgelost. Peter zit nu in het ziekenhuis, waarschijnlijk in een kamer met de deurknop aan de buitenkant.

Bangkok Coconuts

5 REACTIES

Comments are closed.