ZWITSER TRAPT TIJDENS DANSEN OP DE TENEN VAN EEN ZWAAR GESPIERDE DUITSE “BODYBUILDER” EN DAT HEEFT HIJ GEWETEN!!!

0
952

~GAUW OP DE TEENTJES GETRAPT ZIJN~

(Erg gauw boos en beledigd zijn)


PATTAYA:- Zo op de valreep kwam dit bericht binnen dat een zwaar gespierde Duitse man, de Zwitserse manager van de lasergame-centrum in de Walking Street van Pattaya in elkaar gemept heeft.

De Duitse bodybuilder gaf tijdens het politieverhoor toe dat hij excessief geweld had gebruikt en zou te veel gedronken hebben, de Zwitserse man zou tijdens het dansen op zijn tenen getrapt zijn

De verslaggevers van 77JOWO waren er als de kippen bij wn meldden dat de lokale politie op een drafje naar de Lucifer Disco in de Walking Street, daar troffen ze de 28-jarige lazer- game manager, Herr Hilsgabel Soederstroem, het bloed gutste uit de hoofdwond en had verschillende blauwe plekken in het gezicht en een gescheurde lip.

De vrijwillige reddingsdienst Sawang Booriboon lapte de Zwitser een beetje op, waarna hij voor verdere behandeling naar een ziekenhuis werd gebracht. De overvaller was de 35-jarige Duitse Tomas Breitsameter, een boom van een vent met spieren als voorhamers.
Hij verklaarde dat de Zwitserse man op zijn voet gestapt was terwijl hij aan het danste met een Thaise vrouw, door zijn dronkenschap verloor hij zijn geduld en begon op de Zwitser in te beuken.

Informatie en bron:
Foto’s: 77JOWO
Content: Olleke Bolleke
Bron: 77JOWO