ZWEEDSE TOERIST MOET AAN DE SMORREBROD NA OP HET STRAND VAN KOH SAMUI GETILT TE ZIJN TIJDENS MANICURE

0
777

~IEMAND BIJ DE VETER NEMEN~

(Iemand oplichten, teveel laten betalen)


KOH SAMUI:- Een toerist die nog maar net uit het vliegtuig was gestapt is gisteren gigantisch bij de veter genomen, de vermoeide man was naar het strand gegaan en liet zich verleiden voor een manicure en pediucurebehandeling waarvoor hij zonder het werkelijk te beseffen 3.500 Baht voor betaalde.

Eenmaal in het hotel realiseerde de Zweedse toerist dat hij flink bij de neus was genomen en zette onmiddellijk vaart naar het politiebureau om daar aangifte van oplichting te doen.

Nadat de Zweed verteld had hoe hij door enkele dames was opgelicht, ging de politie onmiddellijk naar het strand om het groepje dames in de leeftijd van 35-45 jaar te traceren, het enige houvast buiten de leeftijdsopgave was, dat de dames in roze vestjes liepen.

Het verhaal kreeg brede aandacht nadat een Thaise vriendin van de 52-jarige Niko Cassel op Facebook ging klagen. Ze schreef dat de vader van haar buitenlandse vriend op een misselijke manier was afgezet en hekelde de betrokken vrouwen en schreef verder dat dit geen manier was om iemand die Thailand bezoekt zo te behandelen.

Hoe kunnen de Thaise mensen op het eiland verwachten dat mensen terugkomen als ze zo behandeld worden en daar heeft de Thaise vrouw volgens Olleke Bolleke wel een punt.

De verslaggever van Daily News schreef dat de kosten van zo’n service rond de 300 baht zouden moeten liggen en ging een praatje maken met het slachtoffer, die hem vertelde dat hij na het eten werd benaderd door de vrouwen in het roze en dat hij nu hun geklaag aangehoord te hebben een beetje medelijden met hen kreeg, zodat hun instemde om zijn nagels en teennagels te laten doen.

De behandeling duurde iets meer dan een half uur maar net geen 40 minuten.
Na afloop belastte ze hen met een rekening van 3.500 baht, toen hij wat morde, werd hem verteld dat hij beter kon betalen anders zouden er problemen kunnen komen.

Uiteindelijk betaalde hij toch maar, maar eenmaal in zijn hotelkamer wilde hij het er toch niet bij laten zitten en toog naar het politiebureau.

Informatie en bron:
Foto’s: DailyNews
Content: Olleke Bolleke op Koh Samui
Bron: DailyNew