ZWEED SPRINGT IN PHUKET OM FINANCIËLE NARIGHEID VANAF ZIJN BALKON DE DIEPTE IN!

0
412

~OPER DE POP~

(Het is geheel op, er is nagenoeg niets meer)


PHUKET: – Een 58-jarige Zweed is blijkbaar om financiële redenen vanaf het balkon van zijn hotelkamer op de achtste verdieping van een hotel naar beneden gesprongen.

De politie en reddingsdiensten vonden gisterochtend een stoffelijk overschot van een man op de parkeerplaats van een hotel aan Rat Uthit 200 Pi Road in Patong.

Een medisch medewerker van het Patong Hospital kon de politie vertellen dat deze buitenlandse man eerder behandeld was in het ziekenhuis van Patong.

Toen het ziekenhuis de man een rekening presenteerde van 24.059 Baht voor de medische behandelingen had hij geen geld om deze rekening te betalen.

Hij vroeg de medische staf om hem naar het hotel te brengen en beweerde dat een vriend op de achtste verdieping woonde, deze zou hem wel even bijschieten.

Terwijl de medische staf op de begane grond wachtte, wilde de man zijn vriend bezoeken. Kort daarna sprong de Zweed van het balkon op de achtste verdieping.

De verslaggever van “The Thaiger” kon vertellen dat de man eerder had geprobeerd om uit het gebouw te springen, maar deze zelfmoordpoging faalde omdat hij werd tegengehouden door personeel van het hotel en werd vervolgens naar het Patong Hospital overgebracht.

Een goede vriend vertelde de politie dat de overledene aanhoudende financiële problemen had en constant geld leende van zijn vrienden. Ook dronk hij elke dag overdreven hoeveel alcohol. De Zweed woonde ongeveer een jaar in Thailand.

Informatie en bron:
Illustraties: The Thaiger
Content: Olleke Bolleke in Phuket
Bron: The Thaiger