Home Featured ZWARTPUNT RIFHAAIEN GEZIEN BIJ KOH PHI PHI

ZWARTPUNT RIFHAAIEN GEZIEN BIJ KOH PHI PHI

0
ZWARTPUNT RIFHAAIEN GEZIEN BIJ KOH PHI PHI

~DAT IS EEN ECHTE HAAI~

(assertief en bijdehand mens)


PHI PHI – Een school zwartpunt rifhaaien is gesignaleerd in ondiep water bij de stranden van de Phi Phi eilanden, zuidelijk van Krabi, dit tot grote opwinding van dierenbescherrmers, want die visse benne zeldzaam.

Dr. Thorn Thamrongnavasawat,een bekende zeebioloog werkzaam voor Kasetsart Universiteit moet toegeven dat hij stomverbaasd was bij het zien van zoveel haaien.

“Geloof het of niet, maar dit is een Thaise zee en Phi Phi eiland. Vier jaar geleden was er geen sprankje hoop. En vandaag zwemmen er haaien in kniediep water langs de riffen in het maritieme park. Niet enkel in Maya baai,” schreef de doctor op de sociale media vergezeld van een clip met de zwemmende haaien.

De clip heeft een stroom van complimentjes geoogst van Facebookers die de werkzaamheden om het milieu een stuk schoner te krijgen van de parkwachters waarderen. Er zijn ook zwartpunt rifhaaien haaien gezien in Maya Baai.

De Phi Phi eilanden en Maya baai, twee zeer bekende toeristen attracties van Thailand zijn tijdelijk gesloten om de natuur gelegenheid te geven zich te herstellen.

Thai PBS World