ZULLEN DE TOERISTEN WEER NAAR PATTAYA KOMEN, ALS DE ZANDSUPPLETIE KLAAR IS, VRAAGT DE THAISE MEDIA ZICH AF

1
591

~ALLES LOOP OP ROLLETJES~

(Alles gaat voorspoedig)


PATTAYA:- De verslaggever van Pattaya News verkeerde in een jolige bui deze morgen en schreef een stukje over de zandsuppletie van het strand aan de Beach Road van Pattaya en stelde dat het slechts een kwestie van tijd was voordat de toeristen terug naar dit stukje strand konden komen.

Maar deze verslaggever schreef niets over de kwaliteit van het zeewater.

Wel werd er uitgebreid stil gestaan bij het feit dat er nu 400 meter van dit strand gebied geheel gesuppleerd was en dat inmiddels weer 100 meter door de strandexploitanten ingenomen was.

Het ligt in de bedoeling dat voor het einde van het jaar er nog eens 300 meter gereed zal zijn, wat impliceert dat de strandexploitanten er nog eens 100 meter bij krijgen om de kost te verdienen.

Het zand voor dit 430 miljoen kostende project komt van Koh Rangwian en zal het strand 3,5 meter breder zal maken, aldus de media.

Er is zand in overvloed en ook nog eens van goede kwaliteit om aan de behoeften van Pattaya te voldoen

De verfraaiing begon in januari bij het Dusit Thani hotel, maar heeft wat stop / opstartproblemen gehad. Nu loopt alles op rolletjes.

De verslaggever van Pattaya News schreef dat de kustplaats Pattaya hard op weg is om een toppositie in te nemen van de strandbestemmingen van Thailand en doordat het nieuwe strand wat ook nog eens breder is, zullen de toeristen als vliegen op de strooppot af, zo luidt de veronderstelling.

Maar ThaiVisa maakte de opmerking en vroeg zich af waarom de reporter niets over de waterkwaliteit in het stukje geschreven had.

Informatie en bron:
Illustraties: Nieuws van Pattaya
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailans
Bron: Nieuws van Pattaya

1 REACTIE

  1. Nou ik kom in ieder geval niet meer daar wat een zootje .
    Ga naar Phuket Kata Noi beach schoon zeewater voor te zwemmen en heerlijk strand .
    Nee laat Pattaya links liggen

Comments are closed.