ZUID THAILAND GAAT GEBUKT ONDER DE ROOK VAN DE BOSBRANDEN Uit INDONESIË

0
416

~DIT IS EEN BRANDENDE KWESTIE~

(Een dringende, actuele zaak)


SONGKHLA:- De rook van de bosbranden in Indonesië begint gebieden in de zuidelijke regio van Thailand behoorlijk te beïnvloeden, waaronder het niveau van deeltjes die schadelijk zijn voor de gezondheid district Hat Yai in de provincie Songkla bereikt wordt.

De rook van Indonesische bosbranden treft grote gebieden van de provincie Songkla en die zich uitstrekt over zee, wat een impact heeft op de zichtbaarheid van bootoperators.

Het hoofd van de Songkla Fisheries Association. Khun Suradech Nilubon heeft een waarschuwing aan alle commerciële boten afgegeven om op dit moment voorzichtig te zijn, met de nadruk dat boten die ’s nachts naar de haven terugkeren om hun schijnwerpers te gebruiken om ongelukken te voorkomen, terwijl ze die ‘s nachts op zee nu als waarschuwingslichten moeten aanhouden .

De lucht boven de provincie Yala is op dezelfde manier door de rook aangetast, maar daar heeft de hoeveelheid fijnstof in de lucht het gevaarlijke niveau nog niet bereikt.

Kinderen, zwangere vrouwen, ouderen en mensen met ademhalings- en hartaandoeningen worden geadviseerd om gezichtsmaskers te dragen en om activiteiten in de buitenlucht voorlopig te vermijden. Reizigers zijn gewaarschuwd voor minder zicht tijdens het autorijden.

Informatie en bron:
Illustraties: NNT
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: NNT