VIDEO | ZOON KOMEDIANT VEROORZAAKT DODELIJK ONGELUK

0
340

~EEN ONGELUK KOMT TE PAARD EN GAAT TE VOET~

(Een ongeluk is snel gebeurd, maar de gevolgen slepen lang aan)


PATHUM THANI :- De zoon van een bekende Thaise acteur moet nog worden aangeklaagd door de politie voor een dodelijk ongeluk dat hij veroorzaakte. Kittiphum Iamsook, 28, knalde zijn BMW in een andere auto bij de U-turn in Pathum Thani. De chauffeur kwam daarbij om het leven. Kittiphum ligt nog steeds in het ziekenhuis met minimale verwondingen aan zijn arm en borst. Zijn bekende pappa heeft zich verontschuldigd namens zijn zoon.

“We hebben hem nog niet in staat van beschuldiging gesteld, omdat we eerst alle bewijs moeten verzamelen,” zei kol. Teerawat Khachornphas. “We gaan hem snel ondervragen zodra hij het ziekenhuis heeft verlaten.” Kittiphurn heeft een blaastest moeten doen, maar de resultaten zijn niet bekend gemaakt.

De pappa van Kittiphum is Choosak Iamsook. Een bekende komische acteur die veel films gemaakt heeft. Zijn artiestennaam is Nhong Cha Cha Cha. Op dinsdag was Choosak bij de crematie van Ponpichit Naruemathmontri. Hij verontschuldigde zich bij de hele familie. Zijn zoon, zo zei hij, kon niet aanwezig zijn vanwege zijn verwondingen. Bij bood ook financiële compensatie aan.

De weduwe van het slachtoffer heeft Choosak gevraagd of ze haar zoon niet aan een baan kan helpen, omdat de familie haar kostwinnaar nu kwijt is. “Als de begrafenis voorbij is gaan we praten wat hij voor ons kan doen om te helpen,” zei ze.

WAARSCHUWING: De video bevat grafische inhoud dat de kijkers storend kunnen vinden.

Bron: Khaosod