ZES JARIGE JONGEN IN CHONBURI VOORKOMT DAT EEN YABA VERSLAAFDE ZIJN MOEDER VERKRACHT

2
282

~HIJ GAAT NAAR DE SMOELENSMID~

(Hij gaat naar de tandarts)


CHONBURI: – Een zes jarige jongen rende rende onmiddellijk naar de buren nadat hij zag dat zijn moeder in de auto aangerand werd.

De 36-jarige Thaise vrouw die liever niet haar naam in Olleke Bolleke ziet staan, was haar auto bij woonhuis in Samet, Chonburi aan het parkeren, toen een ongeveer 30-jarige getatoeƫerde man de deur van haar auto opentrok. Hij scheurde gelijk de kleren van de vrouw af en betastte de vrouw aan de borsten.

Haar zoontje, die naast haar op de passagiersstoel zat, realiseerde zich wat er gebeurde, maakte zijn deur open en rende onmiddellijk naar de buren om hen te waarschuwen wat er gaande was.

De moeder slaagde erin om de man de auto uit te werken maar de man liep rond de auto en vervolgde zijn aanval. Hij probeerde haar te kussen, maar ze sloeg hem op zijn smoel.

Intussen was de man er in geslaagd om haar ondergoed van het lijf te trekken en wilde overgaan tot verkrachting toen twee gealarmeerde buurmannen hem uit de auto trokken.

Inmiddels was de politie ter plaatse gekomen en pakte de man gelijk op en gooide hem direct met zijn bebloede mond in de achterbak van de pick-up truck. De politie vertelde naderhand tegen de familie, dat de man bekend stond als een notoire Yaba verslaafde en zou de bijnaam van “Montree” hebben. Ook vertelde zij dat de man vaker was opgepakt voor dit soort geweldsmisdrijven.

Hij werd dezelfde avond nog aangeklaagd voor huisvredebreuk en verkrachting en is vervolgens in de bak gegooid.

De politie van Samet adviseerde de vrouwen vervolgens om altijd de deur van de auto te vergrendelen, tot dat hen huisgenoten uit het huis zouden komen, dat zou sowieso veiliger zijn.

Informatie en bron:
Foto’s: Thairath
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: Thairath

2 REACTIES

Comments are closed.