ZES ILLEGALE HOSTELS IN HANDEN VAN EEN NEDERLANDER EN ITALIAAN OP KHO PHANGAN GESLOTEN

0
980

~VOOR EEN GESLOTEN DEUR STAAN~

(Men is niet thuis)


KHO PHANGAN:- De politie en het leger heeft afgelopen woensdag op het eiland Koh Pha Ngan in de provincie Surat Thani twee buitenlanders en vier Thaise burgers voor het uitbaten van zes hostels zonder vergunning gearresteerd.

Een Nederlandse man en een Italiaanse man werden gearresteerd en beschuldigd van het uitbaten van de hostels zonder vergunning en het werken zonder een workpermit

De vier Thais werden beschuldigd van het optreden als handlangers voor buitenlandse hotelbedrijven. Ze werden geïdentificeerd als Prathumsri Pitchanankul, Sukanya Diewma, Kongkiart Moolpol en Matniya Charujit.

De autoriteiten hebben zes hostels: Ecco Beach, The Wonderlust, Cash-in Space Hotel, The Nomate House, Pha Ngan Arena en Slumber Party Hostel and Bar verordend om te worden gesloten.

Er werd actie ondernomen nadat een groep hotelexploitanten op het eiland onlangs een protest had aangetekend tegen de door de buitenlanders illegaal geopende hostels. De lokale bevolking was geïrriteerd dat de de kamerprijzen beneden de minimum logies-prijzen verhuurde, waardoor zij omzet misliepen.

Informatie en bron:
Foto’s: Kohphangannews
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron:Kohphangannews