ZELFMOORDDRAMA BIJ HET MEER VAN PRACHAN IN PATTAYA

2
532

~EIND GOED, AL GOED~
(De tegenslagen zijn gauw vergeten als het goed afloopt)


PATTAYA: Gisterenavond om 20:00 uur ontving de Sawang Boriboon reddingsdienst een bericht dat een man bij het meer van Prachan zich van het leven wilde benemen.

Bij het meer aangekomen, in de buurt van de Siam Country Club in Pattaya, trof men de 33 jaar oude heer Michael, een Deens staatsburger aan, hij had zijn polsen besneden en liep het water in een overspannen staat. De vissers hadden hem horen schreeuwen dat hij wilde sterven.

Het reddingsteam sprong in het water, maar de heer Michael deed zijn uiterste best om bij hen weg te komen.
Er werd een vol uur aan hem besteed in een poging hem te doen kalmeren en hem zover te krijgen dat hij voor red vatbaar wasimage

Uiteindelijk slaagde men erin om een totaal uitgeput mens uit het meer te vissen, gelukkig had de arme man niet al teveel bloed verloren.

Hij werd vervolgens naar Banglamung ziekenhuis gebracht voor behandeling aan zijn wonden. De man die de hulpdiensten had gebeld, Mr. Supan Namlao zei later tegen onze verslaggever, dat hij met vrienden op weg was naar het whenthey meer, toen hij bij het passeren van het Prachan meer Mr. Michael zag, die bezig was zich met een stukje blik in de polsen te snijden.

Met dank aan www.pattayaone.net

2 REACTIES

Comments are closed.