ZAL THAILAND HET VOLGENDE LAND ZIJN DAT MOE WORDT VAN DE LAVELOZE ONBEHEERSDE BRITTEN?

0
2051

~ZWAAN KLEEF AAN~

(Wordt gebruikt om uit te drukken dat steeds meer mensen hetzelfde gaan doen, zich ergens bij aansluiten of (zomaar) meelopen met een groep)


THAILAND:- Zal Thailand het volgende land zijn dat moe wordt van de onbesuisde Britten? Dat is de vraag die momenteel het Aziatische toerisme bezighoudt.

De lokale bevolking wordt overspoeld met dronken toeristen die zich bijzonder ongemanierd gedragen op de mooiste vakantiebestemmingen van het koninkrijk Thailand.

Het mooie Thailand is vaak de eerste stop voor Britten die op zoek zijn naar een exotische vakantie en dan ook willen feesten. Maar het feesten loopt de laatste tijd steeds meer uit de hand, doordat de relaxte houding van het land ten opzichte van alcohol ertoe heeft geleid dat het toevluchtsoord voor rugzaktoeristen is geworden en waarbij het toerisme jaar na jaar groeit

In het naburige Cambodja hebben Britse toeristen te maken met een jaar achter de tralies na het uitvoeren van vermeende ‘pornodansen’ op een zwembadfeest.De vijf maken deel uit van een grotere groep van 10 gearresteerde toeristen die door de politie tijdens een wild zwembadfeest in de boeien zijn geslagen, een feest waar schaarsgeklede toeristen naar verluidt een twister-achtige “sex position game” speelden in een gehuurde villa in Siem Reap – nabij de Angkor Wat tempels.

De fotograaf Maciej Dakowicz maakte een fotocompilatie van feestgangers op de beruchte Khao San Road in Bangkok.
Het gebied staat bekend om zijn vele bars en clubs, waar de buitenlandse toeristen massaal naartoe trekken.

Op zijn foto’s zijn jongeren te zien die op straat drinken en ook lachgas nemen, iets wat zo illegaal is als de JU in Thailand.

Terwijl sommige toeristen dweilend op de stoep worden gezien, ligt er een stukje verderop één Britse man totaal knock-out op de stoep.

Is dit de definitie van gezellig vakantievieren tegenwoordig?

Olleke Bolleke in Bangkok